Vaststelling bestemmingsplan Zandheuvel te Naaldwijk

Burgemeester en wethouders van Westland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Westland in zijn vergadering van 21 februari 2012 heeft vastgesteld:

het bestemmingsplan ‘Zandheuvel te Naaldwij’ (NL.IMRO.1783.kpbp00000021-VAST).

Het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 9 maart 2012 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van een woongebied Zandheuvel, het vierde deel van de nieuwe wijk Woerdblok om circa 190 tot 230 woningen te realiseren. Het plangebied ligt aan de noordzijde van de kern Naaldwijk. Het plangebied wordt aan de westzijde globaal begrensd door de Geestweg en aan de noordzijde door de Kleine Achterweg. De oostzijde van het plangebied wordt gevormd door de wijk-parkzone met als grens het woongebied Waterrijk en aan de zuidzijde is de gebiedsontsluitingsweg Zand- en Waterweg de plangrens.

Inzien besluit

  • Binnen de genoemde termijn is het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl/ruimtelijkeplannen.

  • Het bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan tevens worden ingezien bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor te 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur;

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Beroep instellen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan in te stellen, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerp bestemmingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij de raad;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de raad naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde afdeling.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Westland, 8 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Westland, de secretaris, M. van Beek.

De burgemeester, J. van der Tak.

Naar boven