Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Palenbergerweg 5’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Palenbergerweg 5’ en de bijbehorende onderzoeken ter inzage liggen.

Door middel van de bestemmingsplanherziening wordt mogelijk gemaakt dat in de voormalige basisschool Bei de ling te Rimburg een drietal woningen met bijbehorende voorzieningen gerealiseerd kunnen worden. Het betreffende perceel staat kadastraal bekend als: Ubach over Worms, sectie G, nr. 959 (gedeelte perceel).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 8 maart 2012 tot en met 18 april 2012 ter inzage bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–17.00 uur). Gedurende deze periode van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via tel. 045-569 52 22. Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken zijn digitaal in te zien via www.landgraaf.nl (via Ruimtelijke plannen) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven