Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Westerduinweg 3 (gebouw 200), 1755 LE te Petten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zijpe maken het volgende bekend.

Kennisgeving ontwerp beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure (voornemen vergunning te verlenen) en de door de gemeenteraad afgegeven ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (VVGB):

  • Westerduinweg 3 (gebouw 200), 1755 LE te Petten: het bouwen en het verbouwen van een magazijn t.b.v. het UTK recycling betreffende de volgende activiteiten (1755LE):

    • bouw,

    • sloop,

    • ro (afwijken van de bestemming),

    • milieuneutrale wijziging (8.19 melding).

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, met de daarbij behorende stukken, en de door de gemeenteraad afgegeven ontwerp-verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 8 maart 2012 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder een mondelinge of (bij voorkeur) schriftelijke zienswijze indienen op het ontwerpbesluit of de ontwerp-verklaring. Zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Zienswijzen over de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Bij het indienen van een zienswijze dient aangegeven te worden tegen welk ontwerpbesluit/verklaring de zienswijze is gericht. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Wonen, tel (0224) 574100.

Naar boven