Vaststelling bestemmingsplan ‘De Hasselt II’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 februari 2012 het bestemmingsplan ‘De Hasselt II’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan De Hasselt II

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een nieuw woongebied aan de zuidwest zijde van de kern Lage Mierde aansluitend op het plan De Hasselt I waarin al woningbouw is gerealiseerd.

Het bestemmingsplan ‘De Hasselt II’ voorziet in de mogelijkheid voor realisering van circa 45 woningen en een gezondheidscentrum.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van maandag 12 maart 2012 gedurende zes weken (tot en met maandag 23 april 2012) voor iedereen ter inzage en is raadpleegbaar:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op de gemeentelijke website www.reuseldemierden.nl (plannen en projecten - bestemmingsplannen) en

  • in het gemeentehuis (centrale hal van het gemeentehuis). Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op: www.reuseldemierden.nl (plannen en projecten - bestemmingsplannen). Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPLMhas3002-VAST.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad kunnen gedurende de termijn van ter inzage, dus vanaf maandag 12 maart 2012 tot en met maandag 23 april 2012, beroep instellen bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kunnen zij een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de bovengenoemde termijn. Als binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling van de Raad van State treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer G. Leeuw van de afdeling Ruimte, telefonisch bereikbaar op 0497-650 169.

Reusel, 9 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, de secretaris (a.i.), M.J. Doeven.

De burgemeester, H.A.J. Tuerlings.

Naar boven