Vooraankondiging bestemmingsplan Kom Bosschenhoofd, Gemeente Halderberge

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van gemeente Halderberge kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de gronden gelegen in de kern van Bosschenhoofd. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Bosschenhoofdsestraat en aan de zuidzijde deels door de railverbinding Roosendaal–Breda en deels door het vliegveld Seppe. Aan de noordzijde van Bosschenhoofd is het bebouwingslint meegenomen in het bestemmingsplan.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt het actualiseringsproject van de vigerende bestemmingsplannen voor de vijf kernen. Dit bestemmingsplan is hier een onderdeel van en is van toepassing op de kern van Bosschenhoofd.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Wanneer het ontwerp bestemmingsplan gereed is, zal deze ter inzage worden gelegd voor het indienen van zienswijzen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in de Halderbergse Bode, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling REZ van de gemeente Halderberge, telefoonnummer (0165) 390 500.

Oudenbosch, 7 maart 2012

Naar boven