Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Kenmerk: D110727_0030

Locatie: Jan Buschstraat 6 te Zwolle

Voor: Oprichten van een gymzaal bestaande uit het (ver)bouwen van.

Type: integraal uitgebreid

Daarnaast is de ontwerpbeschikking digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.POV11007-0002.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.POV11007-0002 .

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 maart 2012 tot 19 april 2012 ter inzage in het Informatiecentrum Stadskantoor, Lübeckplein 2 (zie rubriek ‘Openingstijden en telefoonnummers’ in de blauwe kolom).

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de afdeling Fysieke Leefomgeving, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u dit binnen genoemde termijn van terinzagelegging kenbaar maken op telefoonnummer 14038. Een medewerk(st)er van juridische ondersteuning van de sectie Vergunningen neemt dan telefonisch contact met u op om uw mondeling zienswijzen te noteren.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven