Ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken bekend dat zij in het kader van de WABO van plan zijn vergunning te verlenen aan de heer E. Bloemendal voor de vleeskalverenhouderij aan de Stakenbergweg 184–186 in Elspeet in verband met het nieuw bouwen van een vleeskalverenstal en berging.

De aanvraag, waaronder het ontwerpbesluit en het ontwerp van de verklaring van geen bedenkingen van de Gemeenteraad (in verband met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de WABO) liggen met ingang van 7 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Ruimte.

Iedereen kan van 7 maart 2012 tot en met 17 april 2012 schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 79, (8070 AB) in Nunspeet. Ook kunt u binnen de vermelde termijn, na het maken van een afspraak, mondeling zienswijzen naar voren brengen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Bouw en Milieu, doorkiesnummer (0341) 25 94 15.

Naar boven