Ontwerpbestemmingsplan ‘Voormalig Kerkcentrum Waarschapsstraat Weesp 2012’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf woensdag 7 maart 2012 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Voormalig Kerkcentrum Waarschapsstraat Weesp 2012 + bijlagen (NL.IMRO.0457.BP01HZ01SG-on01) ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan Voormalig Kerkcentrum Waarschapsstraat Weesp 2012 + bijlagen kan worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Weesp. Het ligt tevens tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, een verbeelding en de (plan)regels. De bijlagen bestaan uit onderzoeken en rapportages. Het (ontwerp) bestemmingsplan maakt 14 grondgebonden woningen mogelijk op de locatie van het voormalige kerkcentrum.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 5099, 1380 GB Weesp. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer R. Schutte, telefonisch bereikbaar op 0294-491366 of per e-mail op rschutte@weesp.nl .

Naar boven