Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure ter inzage

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de afwijking bevoegdheid als bedoeld in artikel 2.12 lid 2 Wabo:

Het tijdelijk plaatsen van een noodwinkel gelegen op het perceel Honddijk 11 te Culemborg bestaande uit de volgende activiteiten:

  • Bouwen;

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Het betreft de volgende aanvragen:

  • Honddijk 11 het tijdelijk plaatsen van een noodwinkel met registratie nummer 201200026

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken van 08 maart 2012 t/m 19 april 2012 op werkdagen van 08:30 uur tot 12:30 uur op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg, voor een ieder ter inzage.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Culemborgse Courant, op de gemeentelijke website (www.culemborg.nl, rubriek Actueel, bekendmakingen).

Zienswijzen

Tijdens deze periode van ter inzage legging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Vergunningen, Handhaving & Juridische Zaken, bereikbaar op telefoonnummer 0345-477 700.

Wat doen we met uw zienswijze?

Na afloop van de terinzagelegging neemt de gemeente een definitief besluit. Als u een zienswijze heeft ingediend, stelt de gemeente u schriftelijk op de hoogte van het besluit en de manier waarop ze uw zienswijze hierbij heeft betrokken. De besluiten worden ook op deze pagina bekend gemaakt. U vindt hier ook informatie over hoe u op dat moment bezwaar of beroep kunt aantekenen tegen een besluit.

28 februari 2012

Burgemeester en Wethouders van Culemborg.

Naar boven