Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Groote Markt locatie E

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend dat, op grond van artikel 2.12 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, met ingang van 8 maart 2012 voor een ieder gedurende zes weken (t/m 18 april 2012) in de hal van het stadhuis, Paul Krugerstraat 1 in Vlissingen, ter inzage ligt het ontwerp van de beschikking op de aanvraag omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan Binnenstad t.b.v. de bouw van 28 appartementen met binnentuin en parkeerterrein. De locatie wordt globaal omsloten door de Koestraat (deze straat wordt ca. 15 meter in oostelijke richting verlegd), de Gasthuisstraat en de achtertuinen van de woningen aan de noordzijde van de Verlorenlandstraat. Dit betreft Locatie E uit het door de gemeenteraad op 25-11-2010 gewijzigd vastgestelde stedenbouwkundig plan Groote Markt d.d. 14 oktober 2010.

De aanvraag met bijbehorende tekeningen, de ontwerpbeschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de onderzoeken alsmede het raadsbesluit van 25-11-2010 tot vaststelling van het gewijzigde stedenbouwkundig plan Groote Markt en het raadsbesluit inzake de verklaring van geen bedenkingen, liggen ter visie en zijn gedurende de genoemde periode ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.vlissingen.nl/publicaties.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder een zienswijze over deze stukken, schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV te Vlissingen, ter attentie van de afdeling SBP. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden met de heer W. Huige van de afdeling Publiekszaken (tel. 0118-487339).

Naar boven