Vastgestelde projectbesluiten Inlaagpolder 5 en Ringweg 121 in Spaarndam

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 28 februari 2012 de projectbesluiten Inlaagpolder 5 en Ringweg 121 vastgesteld. De besluiten houden verband met respectievelijk een aanvraag om een reguliere bouwvergunning eerste fase voor de bouw van een woning op het perceel Inlaagpolder 5 in Spaarndam en een aanvraag om een reguliere bouwvergunning voor de bouw van een woning en hooischuur op het perceel Ringweg 12 in Spaarndam.

Op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad, of kunnen aantonen dat redelijkerwijs niet eerder te hebben kunnen doen met ingang van 8 maart tot en met 18 april 2012, tegen beide projectbesluiten een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR HAARLEM.

Het beroep schorst niet de inwerkingtreding van beide projectbesluiten. De inwerkingtreding van de projectbesluiten is op 19 april 2012, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. In dat geval wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Beide projectbesluiten liggen met de bijbehorende stukken op werkdagen van 8.15 tot 12.15 uur ter inzage bij de afdeling Ruimte, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg. Daarnaast zijn ze te raadplegen op www.haarlemmerliede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven