Ontwerpbestemmingsplan ‘De Éénhoorn, Bronsbergen’

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang vanaf 8 maart 2012 bij het loket van de gemeente Zutphen, ’s Gravenhof 2, het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan ‘De Éénhoorn, Bronsbergen’.

Het bestemmingsplan maakt een functieverandering van de huidige manege in wonen mogelijk. Het huidige buitendijks gelegen stalgebouw wordt gesloopt en binnendijks vindt realisatie van een bouwkavel voor een woning plaats. De huidige bedrijfswoning krijgt de bestemming privéwoning. Daarnaast wordt landschappelijke beplanting aangelegd ter versterking van het plaatselijke landschap.

De locatie ligt aan de Bronsbergen rondom de bedrijfswoning van de manege nr. 4c. Het plangebied omvat het gehele intensief gebruikte manege terrein (ca. 1 ha).

Zienswijzen

Eenieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende 6 weken vanaf 8 maart tot 19 april 2012 schriftelijk of mondeling een zienswijze over het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact, telefoonnummer 14 0575.

Plan raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Éénhoorn, Bronsbergen’ kunt u inzien bij het loket van het gemeentehuis. De documenten zijn te raadplegen via www.zutphen.nl. Kies achtereenvolgens Wonen en Omgeving, Ruimtelijke plannen en Ter inzage.

Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp1502Bronsberg4c-on01.

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp1502Bronsberg4c-on01.

Naar boven