Ontwerpbestemmingsplan De Vlonder West fase 3, Boekel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 8 maart 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘De Vlonder West fase 3, Boekel’ tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan met bijbehorende stukken is tevens raadpleegbaar via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de zuidwestelijke uitbreiding van het bedrijventerrein De Vlonder. Aangezien het kostenverhaal is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is er geen exploitatieplan opgesteld. De gemeenteraad zal bij de vaststelling van het bestemmingsplan voorgesteld worden om te verklaren dat het kostenverhaal anderszins verzekerd is.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder schriftelijk of mondeling diens zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen de heer G. Klop, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 6 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven