Projectomgevingsvergunning voor bouwen van vierde perron met perronkappen en sporen, perceel Stationsplein 16 te Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besloten hebben de vergunning te verlenen voor:

Locatie: Stationsplein 16 te Zwolle

Voor: het bouwen van een vierde perron met perronkappen en langsgelegen sporen bestaande uit de activiteit(en):

  • bouwen,

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 maart 2012 tot 19 april 2012 ter inzage bij de afdeling Fysieke Leefomgeving, Lübeckplein 2, na telefonische afspraak via telefoonnummer 14038, kies Vergunningen en vraag naar de sectie Bouw- en Milieutoezicht.

Daarnaast is het besluit digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.POV12003-0002

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.POV12003-0002

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende (artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht).

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, geen bezwaar heeft gemaakt of geen administratief beroep heeft ingesteld, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

Naar boven