Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunning onderdeel ‘bouwen’ Hessenweg 10 in Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken het volgende bekend:

  • 1. Een ontwerpverklaring van geen bedenkingen ligt op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht van 7 maart 2012 tot en met 17 april 2012 ter inzage. Deze ontwerpverklaring ligt voor eenieder ter inzage bij de balie van Milieu en Bouwen in het gemeentehuis in Dalfsen. Deze ontwerpverklaring van geen bedenkingen maakt een platte afdekking van de uitbreiding van het kantoor op het perceel Hessenweg 10 in Dalfsen mogelijk.

  • 2. Tegelijk ligt de ontwerpomgevingsvergunning onderdeel ‘bouwen’ voor de uitbreiding van het kantoor aan de Hessenweg 10 in Dalfsen, samen met de hiervoor genoemde verklaring, ook op grond van de Wabo en van de Algemene wet bestuursrecht, ter inzage.

Binnen de hierboven genoemde termijn kan eenieder zienswijzen over de ontwerpen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw B. Eekhof, telefoon (0529) 48 82 67. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpen de zienswijze betrekking heeft.

Dalfsen, 6 maart 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven