Besluit verlenen omgevingsvergunning Middenweg 439

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo zijn afgeweken van de voorschriften van het bestemmingsplan De Vork, voor het oprichten van een van een schuur voor opslag van agrarische producten aan de Middenweg 439 te Heerhugowaard. Tegen het ontwerpbesluit is één zienswijze ingediend.

Tegen de verleende vergunning kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na deze kennisgeving worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Dit beroepschrift heeft geen schorsende werking: het project kan (ondanks een ingediend beroepschrift) worden uitgevoerd, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt inwerking na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, tenzij binnen de termijn een verzoek om schorsing (voorlopige voorziening) is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank; in dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om schorsing (voorlopige voorziening) is beslist.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Rechtbank Alkmaar, ter attentie van de Voorzieningenrechter, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is ook griffierecht verschuldigd.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Heerhugowaard, 28 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven