Ontwerpprojectafwijkingsbesluit uitbreiding kleedkamers v.v. Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 6 maart 2012 gedurende zes weken door eenieder het ontwerpprojectafwijkingsbesluit (met bijbehorende stukken) kan worden ingezien dat betrekking heeft op de uitbreiding van de kleedkamers van de voetbalvereniging Renswoude op het adres De Hokhorst 5 te Renswoude.

Tevens ligt daarbij ter inzage de ontwerpverklaring van geen bedenkingen die de gemeenteraad op 28 februari 2012 heeft vastgesteld naar aanleiding van voornoemd besluit van burgemeester en wethouders.

Bovengenoemde besluiten liggen ter inzage op het gemeentehuis van Renswoude en zijn in te zien bij de afdeling Omgevingsbeheer op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur en op afspraak buiten openingstijden. Ook is het plan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan tot 17 april 2012 zijn/ haar zienswijze tegen de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL RENSWOUDE.

Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij mevrouw E. Zech van de afdeling Omgevingsbeheer.

Voor meer informatie:

Mw. E. Zech (tel: 0318-57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 5 maart 2012

Naar boven