Onherroepelijk vastgesteld bestemmingsplan Multatulihof ong. Gendringen

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek maken bekend, dat het bestemmingsplan Multatulihof ong. Gendringen, vastgesteld door de gemeenteraad op 15 september 2011, onherroepelijk is geworden. Tegen het besluit tot vaststelling was bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep ingesteld. Bij uitspraak van 17 februari 2012 heeft de Raad van State dit beroep ongegrond verklaard. Hierdoor is het bestemmingsplan op 17 februari 2012 onherroepelijk geworden.

Begrenzing en inhoud van het bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Multatulihof ong. Gendringen’ heeft betrekking op een onbebouwd perceel aan de Multatulihof in Gendringen (perceel Gendringen K 2653). De huidige bestemming van het perceel is ‘Agrarisch’. Om een woning op deze locatie mogelijk te maken is een partiële herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Multatulihof ong. Gendringen’ voorziet hierin.

Ter inzage

Het bestemmingsplan Multatulihof ong. Gendringen ligt ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven