Uitgebreide voorbereidingsprocedure inrichting Prinses Margrietkazerne aan de Kolonel D.J. Teesweg te Wezep (gemeente Oldebroek)

Onderwerp

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu heeft op 25 juli 2012 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van het Ministerie van Defensie voor de inrichting Prinses Margrietkazerne aan de Kolonel D.J. Teesweg te Wezep (gemeente Oldebroek).

Het betreft een aanvraag voor het brandveilig gebruik van gebouw 166.

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu heeft besloten om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de beschikking en overige van belang zijnde stukken van 7 maart 2012 tot en met 17 april 2012 op de volgende plaatsen inzien:

  • de gemeente Oldebroek, Raadhuisplein 1 te Oldebroek;

  • de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam (buiten en na deze periode uitsluitend na telefonische afspraak: 010-246 86 21).

Beroep

Binnen zes weken, ingaande de dag na de eerste dag van de terinzagelegging van de beschikking, kan bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats in Nederland heeft, beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • de adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerp van de beschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Inlichtingen

Mevrouw V. Kramer van de DCMR, telefoon: 010-246 86 37.

Deze kennisgeving is ook geplaatst op www.dcmr.nl.

Zaaknummer: 98372510, DMS: 21339928.

Naar boven