Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Smitterijweg 8’

De gemeenteraad heeft bij besluit van 22 februari 2012, nr. 11 het bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Smitterijweg 8’ vastgesteld. Het plangebied ligt ten noorden van Haaksbergen en het gaat om de percelen behorende bij de Schoolkaterdijk 39. Het ontwerpbestemmingsplan betreft de ontwikkeling van een landgoed met een woning van allure en de ontwikkeling van het erf aan de Schoolkaterdijk 39 in het kader van Rood voor Rood en Vrijkomende Agrarische Bebouwing.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 2 maart 2012 tot en met 12 april 2012 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → Buitengebied → Plannen in vastgestelde fase. Hier vindt u ook een rechtstreekse link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de terinzage termijn kunnen belanghebbenden reageren. U kunt schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingebracht.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Haaksbergen, 1 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen, J.C. Gerritsen, burgemeester.

J.J.A. Broekman, secretaries.

Naar boven