Vastgesteld bestemmingsplan ‘Grotestraat 268’

Het college van Waalwijk maakt bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de gemeenteraad op 26 januari 2012 het bestemmingsplan ‘Grotestraat 268’ heeft vastgesteld. Daarbij heeft de gemeenteraad besloten op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het verhaal van de kosten van exploitatie anderszins is verzekerd.

Het bestemmingsplan met bijbehorend raadsbesluit en de bijbehorende bijlagen liggen met ingang van 2 maart a.s. gedurende 6 weken (t/m 13 april 2012) voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis van Waalwijk (Taxandriaweg 6). Ook is het bestemmingsplan raadpleegbaar onder Ruimtelijke plannen op de website van de gemeente http://www.waalwijk.nl. Voorts zijn het raadsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende bijlagen digitaal raadpleegbaar via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan maakt de herbestemming tot woning mogelijk van het koetshuis gelegen op het perceel aan de Grotestraat 268 in Waalwijk.

Procedure

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage kan gedurende de termijn van terinzageligging tegen genoemd besluit van de raad beroep worden ingesteld door de belanghebbende die kan aantonen in redelijkheid niet in staat te zijn geweest een zienswijze omtrent het ontwerp van dit bestemmingsplan bij de gemeenteraad in te dienen. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien sprake is van een spoedeisende zaak kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij Voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van genoemd bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie over dit plan kunt u contact opnemen met de heer mr. M. de Vries van de afdeling Ruimte en Economie, via mdevries@waalwijk.nl of telefonisch via 0416-683 870

Waalwijk, 1 maart 2012

Het College van Waalwijk.

Naar boven