Ontwerpbestemmingsplan Binnenstad – Eiland

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening jo. Afd. 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat vanaf 8 maart 2012 voor eenieder gedurende zes weken (t/m 18 april 2012) in de hal van het stadhuis, Paul Krugerstraat 1, 4382 MA Vlissingen, ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Binnenstad – Eiland.

Het ontwerp heeft betrekking op het gebied omsloten door de Aagje Dekenstraat, de Coosje Buskenstraat, de Westerschelde (Boulevard de Ruyter t/m Eilanddijk), het Kanaal door Walcheren (terrein KSG), de Koudenhoek, de Stenen Beer, de Vlamingstraat, de Vrijgang (achterzijde Walstraat) en de Hellingbaan. Dit bestemmingsplan heeft tot doel een actuele juridisch-planologische regeling van de gronden en gebouwen in dit gebied.

Deze publicatie en het ontwerp-raadsbesluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan zijn digitaal raadpleegbaar via het webadres van de gemeente www.vlissingen.nl/bestemmingsplannen (rubriek ‘ontwerpbestemmingsplannen’). De digitale versie van het bestemmingsplan is raadpleegbaar op de wettelijk verplicht gestelde website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0718.BPBE01-ON01. Deze website is ook te bereiken via het hiervoor genoemde webadres van de gemeente, waar een link staat aangegeven naar deze website.

Ter inzage liggen:

  • 1. de papieren versie van het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting met bijlagen, regels met bijlagen en verbeelding);

  • 2. het ontwerpraadsbesluit tot het vaststellen van dit bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan en over het ontwerp-raadsbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden met dhr. W. Huige, tel. 0118.487339.

Vlissingen, 7 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Vlissingen, de gemeentesecretaris, J.J. van Houdt.

De burgemeester, R.H. Roep.

Naar boven