Besluiten omgevingsvergunningen uitgebreide procedure Gravenallee 24, Denekamp

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd is, zijn verleend:

Locatie:

Gravenallee 24, Denekamp

Voor:

het bouwen van een verzorgingshuis en fietsenberging en het afwijken van het bestemmingsplan

Ter inzage en beroep

Met ingang van – 2 maart 2012 – kan eenieder de papieren exemplaren van de hierboven genoemde besluiten inzien tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Denekamp.

U kunt een omgevingsvergunning die in strijd is met het bestemmingsplan maar waarbij sprake is van een goede ruimtelijke ordening en onderbouwing ook digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.dinkelland.nl onder ‘bestuur en organisatie → beleidsnota’s → ter inzage’.

Belanghebbenden die al zienswijzen hebben ingediend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen en belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele door het college aangebrachte wijzigingen, kunnen met ingang van de dag na terinzagelegging binnen zes weken in beroep komen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Almelo, Postbus 323, 7600 AH te Almelo. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, treden de besluiten niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven