Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Het Meer 2012’

Burgemeester en wethouders maken op basis van de inspraakverordening van de gemeente Kampen bekend dat er inspraak wordt verleend over het voorontwerpbestemmingsplan ‘Het Meer 2012’.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van 330 woningen (in fasen), de bouw van een basisschool en de verplaatsing van een ijsbaan mogelijk.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Oosterholtseweg, de Oosterlandenweg, de spoorlijn Zwolle–Kampen en de Trekvaart in IJsselmuiden.

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Het Meer 2012’ ligt met ingang van woensdag 29 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis. Buiten deze tijden alleen op afspraak.

Ook kunt u het plan inzien op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/kampen/plannenlijst.php of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging wordt de gelegenheid geboden om schriftelijk of mondeling een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Kampen, onder vermelding van ‘inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Het Meer 2012’. Als u een mondelinge reactie wilt geven, kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke ordening via (038) 33 94 171.

Op donderdag 15 maart 2012 wordt een informatieavond gehouden in De Hoeksteen, Goudplevier 103 in IJsselmuiden. Deze avond worden belangstellenden geïnformeerd over het voorontwerpbestemmingsplan en de voorlopige inrichtingsschets. De aanvang is 19.30 uur.

Naar boven