Ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening centrumgebied 2009

Vanaf woensdag 29 februari 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening centrumgebied 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0050.BP1ePHCentrumgebie-ON01

De bronbestanden kunt u vinden via:

http://ruimtelijkeplannen.zeewolde.nl/plans/NL.IMRO.0050.BP1ePHCentrumgebie-ON01 . De PDF-bestanden van het ontwerp zijn raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het centrumgebied gelegen tussen de Horsterweg, Gelderseweg, Stevinweg, Flevoweg en Zuiderzeeweg. Het bestemmingsplan is een herziening van delen van het bestemmingsplan Centrumgebied 2009. Het betreft een beperkte aanvulling van de verbeelding en regels van het bestemmingsplan Centrumgebied 2009. In grote lijnen betreft het vooral het inpassen van (ondergeschikte) bouwdelen en bestaande onderdoorgangen. Daarnaast is het bestemmingsplan aangepast aan de actuele planologische regelingen.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 10 april 2012) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw S. Bouwman, telefoon (036) 5229 550. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 28 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven