Ontwerpbestemmingsplan Natuurgebied Veluwe ‘Recreatiepark De Wildzoom’

U kunt het ontwerpbestemmingsplan Natuurgebied Veluwe ‘Recreatiepark De Wildzoom’ in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 1 maart tot en met woensdag 11 april 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het recreatiepark de Wildzoom bevindt zich in het Natuurgebied Veluwe van de gemeente Ede. Het park ligt ten noordoosten van de woonwijk Kernhem.Tevens ligt het park aan de westkant van het Edese Bos. Op een afstand van ongeveer vierhonderd meter ligt het recreatiepark Bospark Ede.

Het voorliggend bestemmingsplan voorziet in het aanpassen van de planologische begrenzing van het Recreatiepark De Wildzoom aan de westzijde, zodat de bouw van negentien recreatiewoningen op het perceel Wildzoom 16 mogelijk wordt.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u de heer M.P. Riemersma, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 869.

Naar boven