Ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Dukenburg – 5 (Weezenhof 9307)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Dukenburg – 5 (Weezenhof 9307) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.

Het plan maakt realisatie van een bedrijfsbestemming (voor opslag) voor de Nijmeegse Betonindustrie De Hamer mogelijk. Het betreft reparatie van het bestemmingsplan Nijmegen Dukenburg naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State en het vervolgens onthouden van goedkeuring door Gedeputeerde Staten van Gelderland aan een deel van het bovengenoemde perceel met de bestemming ‘Natuur’.

Inzage

Met ingang van 1 maart 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken (tot en met woensdag 11 april 2012) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP4005-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.BP4005-ON01

Daarnaast is het bestemmingsplan als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Tot en met woensdag 11 april 2012 kan eenieder zijn/haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stadsontwikkeling (bureau SO10), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven