Kennisgeving projectuitvoeringsbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat een projectuitvoeringsbesluit (op basis van de Crisis- en herstelwet) is opgesteld voor het volgende project:

Locatie: Hoek Rhijnvis Feithlaan en Bagijnesingel (Bagijneweide)

Voor: een voorziening voor woonzorgconcern IJsselheem bestaande uit het bouwen van vijfendertig zorgplaatsen aan de Rhijnvis Feithlaan (ongenummerd); het bouwen van een perceelafscheiding; het brandveilig gebruiken van het gebouw; het gebruiken van gronden en bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

Op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Het projectuitvoeringsbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, van 1 maart tot 12 april 2012, voor een ieder ter inzage in het Informatiecentrum Stadskantoor, Lübeckplein 2 (zie rubriek ‘Openingstijden en telefoonnummers’ in de blauwe kolom).

Daarnaast is het besluit digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.POV11002-0002.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.POV11002-0002 .

Op grond van artikel 2.13 van de Crisis- en herstelwet kan een belanghebbende gedurende de termijn van de terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In het beroepschrift moeten de beroepsgronden worden opgenomen. De beroepsgronden kunnen na afloop van de beroepstermijn niet meer worden aangevuld.

Het indienen van een pro-forma beroepschrift is derhalve niet mogelijk (artikel 1.6, lid 2 en artikel 1.6a, Crisis- en herstelwet).

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijzen naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft ingevolge artikel 2.14 van de Crisis- en herstelwet een direct schorsende werking.

Naar boven