Plan weigering omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en gebruik (strijdig met bestemmingsplan)

Het college van burgemeester en wethouders van Menterwolde maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij hebben het plan om overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, een aanvraag tot omgevingsvergunning te weigeren voor:

  • het plaatsen van een mestbassin met hekwerk op het perceel Noorderstraat 25 te Noordbroek.

Ter inzage

U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in kamer 203 van het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam. Ook zijn de stukken te raadplegen via www.menterwolde.nl

Indienen zienswijze

Iedereen kan schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. Wilt u mondeling een zienswijze indienen dan kunt u contact opnemen met de heer M.Stellingwerf, afdeling Grondgebiedzaken, tel. (0598) 658884.

De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen is zes weken en begint met ingang van de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Uw zienswijze wordt bij de besluitvorming betrokken. Als indiener van een zienswijze wordt u op de hoogte gebracht van het definitieve besluit.

Naar boven