Ontwerpbestemmingsplan Waterrijk Boomgaard

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 1 maart 2012 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Waterrijk Boomgaard + bijlagen (NL.IMRO.0499.BPL11031HBD-ON01) ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan + bijlagen kan worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ligt tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal bij de gemeente in te zien en te vinden op www.boskoop.nl onder de het kopje Nu in Boskoop → Plannen en Projecten → Ruimtelijke Plannen → In procedure zijnde ruimtelijke plannen.

Het bestemmingsplan Waterrijk Boomgaard heeft betrekking op de realisatie van maatschappelijke voorzieningen met 54 woningen. Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Waterrijk Boomgaard ligt in het gebied dat globaal wordt begrensd door de Boezemlaan, de Wilhelminalaan, het Pomonapad en de Voorofscheweg.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan Waterrijk Boomgaard en/of het conceptbesluit om geen exploitatieplan vast te stellen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer R. Schutte, telefonisch bereikbaar op 0172-219500.

Naar boven