Ontwerpomgevingsvergunning ‘Bikebaan Zandlaan’

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van een bikebaan aan de Zandlaan te Harderwijk. Het gebied waar de bikebaan zal worden gerealiseerd ligt tussen de Zandlaan, de provinciale N302 en het voormalige terrein van de waterleidingsmaatschappij.

De ontwerpomgevingsvergunning ‘Bikebaan Zandlaan’ ligt met ingang van 1 maart 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan eenieder schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de Burgemeester en wethouders. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Nadere informatie: de heer E. de Graaf, tel. 0341 411 482 of de heer J. Haklander, tel. 0341 411 247.

Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het ontwerp is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl, wonen en leven, ruimtelijke plannen, Buitengebied.

Naar boven