Projectbesluit en bouwvergunning ‘MFA, Gennep’ onherroepelijk

Dit projectbesluit en deze bouwvergunning voorzien in een planologische regeling en een bouwvergunning voor het bouwen van een multifunctionele accommodatie (MFA) bestaande uit drie bouwlagen afgedekt met een licht hellend en naar één zijde gespiegeld lessenaarsdak. Het deelgebied MFA, Gennep is gelegen direct ten noorden van de Stiemensweg, ten westen van het deelproject Boomheide fase 1 en de daar tussen gelegen reeds gerealiseerde zorgwoningen.

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning hebben met ingang van 17 november tot en met 28 december 2011 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Binnen de termijn is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Op 30 januari 2012 is het beroep ingetrokken. Dat betekent dat het projectbesluit en de bouwvergunning met ingang van 31 januari 2012 onherroepelijk is geworden.

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen voor iedereen ter inzage tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494 141. Daarnaast is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

  • Bij het Omgevingsloket van de gemeente Gennep (zie rubriek contact). Voor inzage buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via 0485-494 141.

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.PB10017MFAGNP-OH01.

  • Op www.gennep.nl → snel naar → bestemmingsplannen .

Gennep, 29 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven