Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Ambt Delden, herziening Platenkampsweg 3b en Slaghekkenweg 26’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 14 februari 2012 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Ambt Delden, herziening Platenkampsweg 3b en Slaghekkenweg 26’ en de bijbehorende aanvulling op de welstandsnota, ongewijzigd heeft vastgesteld.

In het kader van de rood-voor-rood-regeling worden de agrarische bedrijfsfuncties aan de Platenkampsweg 3b en de Slaghekkenweg 26 beëindigd en zal in totaal 1797 m2 agrarische bedrijfsbebouwing worden gesaneerd. Hiervoor in de plaats worden twee woningen gerealiseerd. De agrarische bestemming van beide percelen zal worden gewijzigd in een woonbestemming.

Het vastgestelde plan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van 24 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage en is voor eenieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.ADxPlat3bxslag26-VS10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.ADxPlat3bxslag26-VS10

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht kunnen gedurende bovengenoemde inzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

23 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester.

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven