Ontwerpbeschikking ten behoeve van de tijdelijke huisvesting Pi-groep in Fries Congrescentrum Drachten

B&W van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • De tijdelijke huisvesting van een kleinschalige woonvorm voor ca. 12 cliënten van de Pi-groep in de hotelaccommodatie van het Fries Congres- en Evenementencentrum Drachten aan de Oprijlaan 3 te Drachten.

De ontwerpbeschikking inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Ook kunt u de ontwerpbeschikking inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, onder Bouwen&Milieu).

Uw schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Smallingerland, Postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie over de ontwerpbeschikking of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Ter inzage liggende stukken: ontwerpbeschikking, inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken

Inzage- en reactietermijn: van vrijdag 24 februari 2012 tot en met donderdag 5 april 2012

Reactiemogelijkheid: schriftelijke of mondelinge zienswijze

Naar boven