Ontwerpbestemmingsplan ‘Son Midden; Vinklaan 2’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 1 maart 2012 tot en met woensdag 11 april 2012 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Son Midden; Vinklaan 2’ bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Son Midden; Vinklaan 2’ is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Son Midden; Vinklaan 2’ heeft betrekking op het perceel Vinklaan 2 in Son. Het plan beoogt de vestiging van een Bijna Thuis Huis op deze locatie mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. Onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Son Midden; Vinklaan 2’. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u, ruimschoots vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met mevrouw D. Hulsen van de afdeling Ruimte en Samenleving (tel. 0499-491491).

Naar boven