Vaststelling bestemmingsplan Hooltpad nr. 1 t/m 7 te Oosterstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 6 februari 2012 het bestemmingsplan Hooltpad nr. 1 t/m 7 te Oosterstreek heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Hooltpad 1, 3, 5 en 7 te Oosterstreek en voorziet in een bestemming woongebied voor de woningen en bijbehorende achtererven. Op het oostelijk deel van perceel Hooltpad 7 is een bestemming bos opgenomen.

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt van 1 maart 2012 tot en met 11 april 2012 voor eenieder ter inzage. U kunt hiervoor gedurende de openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken te raadplegen via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar maakte, beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven