Verleende vrijstelling zonder bouwplan, bestemmingsplan Nauernasche Polder 1995

Hierbij informeren wij u over een verleende vrijstelling zonder bouwplan.

Op 7 februari 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad besloten om vrijstelling te verlenen van artikel 8 van het bestemmingsplan Nauernasche Polder 1995 voor de uitbreiding van de stortcapaciteit d.m.v. het verhogen van 2 van de 4 heuvels, op de locatie stortplaats Nauerna te Assendelft.

Indien belanghebbenden het niet eens zijn met dit besluit, dan kunnen zij binnen zes weken, met ingang van de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Indien onverwijlde spoed dit vereist kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank. Voor het behandelen van het verzoek wordt griffierecht geheven.

Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage vanaf van do. 23 februari t/m wo. 4 april 2012 bij receptie stadhuis, Stadhuisplein 100, Zaandam en gemeentelijk contactpunt Noord in buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3, Wormerveer.

Naar boven