Omgevingsvergunning Eendenkooiweg 2 te Oosterend

  • (1794 GA) Eendenkooiweg 2 in Oosterend: het uitbreiden van een dienstwoning en realisatie logies met ontbijt aan de Eendenkooiweg 2 te Oosterend

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingswet (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor zowel het inpandig als uitpandig uitbreiden van de bestaande dienstwoning, het wijzigen van de gevel, het verbouwen van stallen en opslagruimten tot drie kamers voor logies met ontbijt (bed & breakfast) en het verbouwen van stalruimte tot bedrijfsruimte/kantoor. De vergunning heeft betrekking op het perceel Eendenkooiweg 2 in Oosterend, kadastraal bekend gemeente Texel, sectie M, nummer 1757.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 21 november 2011 t/m 2 januari 2012 ter inzage heeft gelegen, zijn geen zienswijzen ingediend.

Het besluit met de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl bij bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl en ligt vanaf maandag 27 februari 2012 ter inzage bij de publieksbalie.

Beroep

Tegen het besluit kan gedurende een termijn van zes weken (van 27 februari 2012 tot en met 9 april 2012) beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat het besluit terinzage is gelegd, door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Indien er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Een beroepsschrift kan in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Alkmaar, sector bestuursrecht, Postbus 251 te 1800 BG Alkmaar.

Naar boven