Grensoverschrijdende fusie GloboCoim B.V. en C.O.I.M. Chimica Organica Industriale Milanese S.p.A.

GloboCoim B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende (1077 ZX) Amsterdam, Strawinskylaan 3105, Atrium en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 33287993 (de ‘verdwijnende vennootschap’), kondigt mede voor en namens C.O.I.M. Chimica Organica Industriale Milanese S.p.A., een vennootschap naar het recht van Italië, kantoorhoudende Settimo Milanese (Milaan), 28 Via Manzoni en ingeschreven in het handelsregister te Italië (Camera di Commercio Milano) onder nummer 0706575 (de ‘verkrijgende vennootschap’), het volgende aan:

  • 1. bij het handelsregister in Amsterdam, ten kantore van de verdwijnende vennootschap en ten kantore van de verkrijgende vennootschap zijn de stukken gedeponeerd als bedoeld in artikel 314, lid 1 respectievelijk artikel 314, lid 2, Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek;

  • 2. ter zake van de voorgenomen grensoverschrijdende fusie tussen de verkrijgende vennootschap en de verdwijnende vennootschap, de regelingen volgens welke de rechten van minderheidsaandeelhouders en schuldeisers kunnen worden uitgeoefend zijn opgenomen in de artikelen 2:333h en 2:316 van het Burgerlijk Wetboek, alsmede in de artikelen 2501-septies en 2503 van de Codice Civile Italiano. Volledige inlichtingen betreffende die regelingen kunnen kosteloos worden verkregen ten kantore van de verdwijnende vennootschap en de verkrijgende vennootschap.

Naar boven