Bekendmaking omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor gezondheidscentrum in kantoorpand Hoge Naarderweg 3

Beschrijving bouwplan

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een gezondheidscentrum in het bestaande pand aan de Hoge Naarderweg 3. Voor het plan is door de raad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven als bedoeld in artikel 6.5 van het Besluit omgevingsrecht (Bor).

Inzien van stukken

De omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 24 februari 2012 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend tussen 08.30–13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00–19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. De stukken zijn vanaf de bovengenoemde datum te vinden op de gemeentelijke website www.hilversum.nl en zijn daarnaast te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl, via locatie, naam van het ontwerpbesluit of het planid-nummer: ‘NL.IMRO.0402.04pb01HNweg3-va01’.

Beroep

Tegen het vastgestelde projectbesluit kan gedurende zes weken na de bekendmaking (14 februari 2012) beroep worden ingesteld bij de rechtbank. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbesluit. Om die reden kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om zienswijzen tegen het ontwerpbesluit in te dienen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank te Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heer I. Slager, telefoonnummer 035-6292543.

Hilversum, 23 februari 2012

Naar boven