Verleend projectafwijkingsbesluit O20110513

Hierbij informeren wij u over de afgegeven omgevingsvergunning met een uitgebreide voorbereidingsprocedure.

O20110513, semi-permanente onderwijshuisvesting t.b.v. basisonderwijs, naast Blauwe Ring 90 Assendelft

Inwerkingtreding

Op grond van artikel 6.1 lid 2 van de Wabo treedt de beschikking in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepsschrift is verstreken. Wanneer gedurende deze termijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Op grond van artikel 6.2 van de Wabo kan in gevallen waarin het onverwijld in werking treden van een beschikking als bedoeld in artikel 6.1 van de Wabo naar het oordeel van het bevoegd gezag nodig is, kan het in afwijking hiervan bepalen dat zij terstond na haar bekendmaking in werking treedt.

In het onderhavige geval maken wij gebruik van deze bevoegdheid.

Beroep

Indien belanghebbenden het niet eens zijn met dit besluit, dan kunnen zij binnen zes weken, met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage vanaf do. 23 februari t/m wo. 4 april 2012 bij receptie stadhuis, Stadhuisplein 100, Zaandam en gemeentelijk contactpunt Noord in buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3, Wormerveer. Het besluit is in te zien via de bekendmakingen op www.zaanstad.nl.

Naar boven