Ontwerpbestemmingsplan Kettingweg 2

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp van een bestemmingsplan is voorbereid ten behoeve van de uitbreiding van rietopslag aan de Kettingweg 2 in Genemuiden.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 22 februari 2012.

Binnen de 6 weken waarin de stukken ter visie liggen kan eenieder zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Zwartewaterland. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het volgende adres:

Gemeenteraad van Zwartewaterland, Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038 385 3138. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis in Hasselt. Het gemeentehuis is te vinden op Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Tevens zijn de stukken ook in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door de gemeenteraad.

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland.

Naar boven