Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Park Krayenhoff fase 2, deel fase 3

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Park Krayenhoff fase 2, deel fase 3 met ingang van 24 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Park Krayenhoff fase 2 en deel fase 3 is eerder als uitwerkingsplan door het college van B&W vastgesteld op 6 december 2010. Tijdens de bouw is echter naar voren gekomen dat de digitale ondergrond, waar de verbeelding van het uitwerkingsplan op ingetekend is, ongeveer een meter ten opzichte van de werkelijkheid is verschoven. Om dit recht te zetten wordt het plan één op één overgenomen op de juiste ondergrond in een nieuw bestemmingsplan.

Naast de verschuiving wordt een extra regeling opgenomen over ondergeschikte bouwdelen. Dit artikel wordt standaard in alle geactualiseerde bestemmingsplannen opgenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan Park Krayenhoff fase 2 en deel fase 3 ligt van vrijdag 24 februari 2012 tot en met donderdag 5 april 2012 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van het gemeentehuis, in de openbare bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van de bibliotheek en in het dorpshuis De Quakel, gedurende de openingstijden van het dorpshuis.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 22 februari 2012

Naar boven