Ontwerpbestemmingsplan Overloopparkeerterrein Norg

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Overloopparkeerterrein Norg’ met bijbehorende stukken ingaande 4 augustus 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. De stukken zijn dan tevens langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De planvorming voorziet in de aanleg van een parkeerterrein tussen de Kerkhofsdrift en de Schapendrift als ook in het geschikt(er) maken van de bijbehorende toe- en afvoerroutes voor zowel langzaam als autoverkeer. In het meest zuidelijke deel van het parkeerterrein is een toeristisch ontmoetingspunt (TOP) voorzien.

Gedurende de termijn van terinzageligging tot 15 september 2011 kunnen door een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp bij de Raad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, naar voren worden gebracht. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen dient uit praktische overwegingen tevoren een afspraak te worden gemaakt met de heer O. Horlings of bij diens afwezigheid met mevrouw A.H. Roeters via telefoonnummer 050 5027 222.

Naar boven