Ontwerpbestemmingsplan ‘Heerenveen Hoek Schans-Zilverlinde’

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 23 februari 2012 gedurende 6 weken, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Heerenveen Hoek Schans-Zilverlinde’.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Heerenveen Hoek Schans-Zilverlinde’ bevat een regeling voor de bouw van drie woningen. Het plangebied is gelegen op de hoek van de Schans en de Zilverlinde. Het gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de woning Schans 52.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0074.BPNSchansZilverlHV-OW.

Tevens kan een papieren versie van het bestemmingsplan worden ingezien tijdens openingsuren bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 15.000, 8440 GA Heerenveen. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van zienswijze.

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw F. Driessen, telefoon: 0513-617745.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven