Ontwerpafwijkingsbesluit Waalbandijk Boven-Leeuwen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo af te wijken van de voorschriften bestemmingsplan ´Kom Boven- Leeuwen´ voor het bouwen van een woning met een bijgebouw op het perceel Waalbandijk ong te Boven-Leeuwen, kadastraal bekend gemeente Wamel, sectie L, nummers 758 en 759. Het ontwerp-afwijkingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 23 februari 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen op maandag van 08.30–18.30 uur, dinsdag t/m donderdag van 08.30–17.00 uur en op vrijdag van 08.30–13.00 uur.

Tijdens de inzage termijn kunnen belanghebbenden naar keuze hun schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, Postbus 1 te 6658 ZG Beneden-Leeuwen. In de zienswijzen moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking heeft. Degene die een mondelinge zienswijzen naar voren wil brengen kan contact opnemen met mevrouw M. Baars van het Team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Het ontwerp afwijkingsbesluit is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Bouwen-en-Wonen/Ruimtelijke-plannen/Afwijkingsbesluiten.htm

Beneden-Leeuwen, 22 februari 2012

Burgemeester en Wethouders van West Maas en Waal.

Naar boven