Ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad Oost-Vrouwenhof’

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 27 februari 2012, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad Oost-Vrouwenhof’. NL.IMRO.1674.2058BINNENSTADOOS-0301

Doel van dit bestemmingsplan is het bieden van een actuele juridische regeling voor het gehele plangebied. Dit plangebied is conform de huidige situatie bestemd (consoliderend bestemmen). Voor het plangebied vigeert nu nog een aantal bestemmingsplannen van verschillende grootte, datum en systematiek. Daardoor zijn er allerlei regels op de ene locatie anders dan op een vergelijkbare locatie.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad Oost-Vrouwenhof’, zaaknummer 606637. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165-579 019.

Indien zienswijzen worde n ingediend vindt op donderdag 12 april 2012 om 20.00 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Het voornoemde ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor en bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: afdeling ontwikkeling, team regelgeving, mevrouw drs. R.M.E. van de Weijgert, tel. 0165-579 019, e-mail r.van.de.weijgert@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165-579 235.

Roosendaal, 24 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, J.M.L. Niederer, burgemeester.

G. van Hofwegen, wnd. secretaris.

Naar boven