Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2009, Achterstraat Ammerzoden’ (BP1055)

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2009, Achterstraat Ammerzoden’ ligt van 23 februari 2012 tot en met 4 april 2012 ter inzage.

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan op 26 januari 2012 vastgesteld

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om ter plaatse van de bestaande glastuinbouwkas ten oosten van de Achterstraat in Ammerzoden woningen te bouwen. De bestaande glastuinbouwkas wordt ten behoeve van de ontwikkeling gesloopt.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan niet gewijzigd.

Inzien

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan tijdens de openingstijden inzien in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op

  • onze website onder ‘Wonen en Leven / Bouwen en bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen inkijken’.

    U kiest dan rechts in de zoekfunctie voor de kern Ammerzoden waarna alle bestemmingsplannen voor de kern Ammerzoden getoond worden. U kiest dan voor het bestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2009, Achterstraat Ammerzoden’.

  • www.ruimtelijkeplannen.nl.

    U kiest op de startpagina bovenin de tab ‘bestemmingsplannen’. Daarna kunt u in het keuzescherm aan de linkerkant NL.IMRO.0263.BP1055-VG01 invullen bij het tabje ‘ID’ of ‘Ammerzoden’ invoeren bij ‘locatie’.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.imro.maasdriel.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1055-/NL.IMRO.0263.BP1055-VG01

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kan beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

  • door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

  • tegen wijzigingen die bij de vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht;

  • door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen (art. 3.11 lid 1 sub d Wro).

Een beroepschrift moet binnen de inzagetermijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Als u bevoegd bent beroep in te stellen kunt u naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Op het besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat

  • de belanghebbende in het beroepschrift moet vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is;

  • de belanghebbende binnen de beroepstermijn moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit (na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe gronden meer worden aangevoerd; het beroep is dan niet ontvankelijk);

  • de Raad van State het beroepschrift versneld behandelt.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer A.P.M. Aarts, telefoonnummer (0418) 63 8814, of mailt u naar info@maasdriel.nl, t.a.v. de heer A.P.M. Aarts.

Naar boven