Ontwerpomgevingsvergunning eiland Damweg tussen Polsbroekerdam en Oudewater

Ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van een blokhut en het aanleggen van natuur, eilandje langs de Damweg tussen Polsbroekerdam en Oudewater.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning betreft het bouwen van een blokhut en het aanleggen van natuur op het eilandje langs de Damweg tussen Polsbroekerdam en Oudewater, kadastraal bekend gemeente Lopik, sectie E, nummers 1, 2 en 13.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen zijn burgemeester en wethouders voornemens op grond van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3, van de Wabo omgevingsvergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en overige bijbehorende stukken liggen van woensdag 22 februari 2012 tot en met dinsdag 3 april 2012 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en beheer, Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Daarnaast zijn de stukken raadpleegbaar via de website www.lopik.nl, onder ‘Plannen’.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Lopik, 21 februari 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Lopik, de secretaris, H. Capel.

De burgemeester, R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven