Kennisgeving inzage ontwerpbestemmingsplan Watergang – Stiereveld

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en art. 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad van Waterland op 19 januari 2012 heeft besloten om het ontwerpbestemmingsplan Watergang – Stiereveld ter inzage te leggen.

Dit bestemmingsplan voorziet in het ontwikkelen van 19 woningen aan de Kanaaldijk. De ontwikkeling past niet binnen het huidige bestemmingsplan.

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen worden ingezien:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer nr. DIG_NL.IMRO.0852.BPKWAstiervel011-on01)

  • bij het secretariaat van de afdeling VROM in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, woensdag van 8.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

De digitale bestanden worden tevens beschikbaar gesteld op de website www.waterland.nl onder Projecten en plannen, Ruimtelijke plannen, Digitale ruimtelijke plannen, Stiereveld in Watergang.

Indienen zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 24 februari tot en met 5 april 2012 ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen ter attentie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland, postbus 1000, 1140 BA Monnickendam onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Watergang – Stiereveld’.

Naar boven